ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ


Μονωσεις ΤοιχωνΟι Μονωσεις Τοιχων είναι ίσως από τις πιο σημαντικές μονώσεις μαζί και με τις Μονωσεις Ταρατσων, ενώ κατά περίπτωση αρκετά σημαντικές είναι και οι Μονωσεις Πυλωτης καθώς και οι μονώσεις κεραμοσκεπής. Οι μονώσεις τοίχων που αναλύουμε εδώ είναι γνωστές ως Θερμομονώσεις και είναι ουσιαστικά οι μονώσεις των κάθετων τοίχων του σπιτιού σας περιμετρικά. Αποτελούν την πιο αποδοτική λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την θέρμανση και ψύξη του διαμερίσματός σας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα και ενέργεια. Οι μονώσεις των τοίχων μπορούν να εφαρμοστούν είτε εξωτερικά (εξωτερική θερμομόνωση), είτε από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ κατά προσέγγιση οι μονώσεις τοίχων μπορούν να σας εξοικονομήσουν το 30-40% της ενέργειας που δαπανούσατε ως τώρα.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε όλες τις μονώσεις και ιδιαίτερα στις μονώσεις τοίχων είναι το μονωτικό υλικό, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Σε παλαιότερες μονώσεις τοίχων χρησιμοποιούνταν άλλα υλικά όπως ο ηρακλείτης, ο πετροβάμβακας και εσχάτως η εξηλασμένη πολυστερίνη. Όμως τα τελευταία χρόνια σχεδόν σε όλων των ειδών τις μονώσεις και ιδιαίτερα στις μονώσεις τοίχων και τις μονώσεις ταρατσών, χρησιμοποιείται η διογκωμένη πολυστερίνη και προκρίνεται ως η ενδεδειγμένη λύση για ποιοτικές και αποτελεσματικές μονωσεις.

Εξίσου σημαντικό με το υλικό όμως είναι και το συνεργείο που θα αναλάβει τις μονώσεις. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να κάνετε έρευνα αγοράς για συνεργεία είναι το myConstructor, καθώς μπορείτε σε λιγότερο από 5 λεπτά να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και να αρχίσετε άμεσα να λαμβάνετε προσφορές από αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία από όλη την Ελλάδα. Απλά συμπληρώνετε κάποιες σύντομες ερωτήσεις και καταχωρείτε όποια ή όποιες μονώσεις θέλετε να πραγματοποιήσετε κάνοντας έτσι την πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική έρευνα αγοράς για μονώσεις. Απλά πατήστε στο κουμπί που ακολουθεί.

Καταχωρηση Μονωσεις Τοιχων

Για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις μονώσεις τοίχων και τα οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν, σας παρουσιάζουμε παρακάτω συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τις μονώσεις τοίχων. Βεβαίως αυτά τα πλεονεκτήματα δεν είναι απόλυτα, καθώς σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος που θα γίνουν οι μονώσεις των τοίχων, αν δηλαδή θα γίνει εξωτερική θερμομόνωση ή εσωτερική, ωστόσο υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα που ισχύουν για όλες τις μονώσεις τοίχων, τα οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πλεονκετήματα Μονωσεις Τοιχων

1) Το πρώτο και βασικότερο πλεονέκτημα από τις μονώσεις των τοίχων του σπιτιού σας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας με την συνακόλουθη εξοικονόμηση χρημάτων. Αν μάλιστα κανείς επιλέξει να μονώσει τους τοίχους του εξωτερικά αντί για εσωτερικά, ουσιαστικά θωρακίζει περιμετρικά το σπίτι του και εξαλείφει τις θερμογέφυρες που υπάρχουν σε σπίτια που δεν έχουν εφαρμοστεί καθόλου μονώσεις. Μην ξεχνάτε ακόμα πως ταυτόχρονα θα αναβαθμιστεί και το βιοτικό σας επίπεδο μετά τις μονώσεις των τοίχων σας, αφού η διαβίωση στο εσωτερικό του σπιτιού θα είναι πολύ πιο άνετη από άποψη θερμοκρασιών.

2) Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που σας προσφέρουν οι μονώσεις τοίχων – μόνο η εξωτερική θερμομόνωση – είναι η ανακαίνιση της όψεως του σπιτιού σας εξωτερικά, που περιλαμβάνει ακόμα και την αλλαγή του χρώματος. Έτσι λοιπόν εάν προχωρήσετε σε μονώσεις τοίχων με τη μέθοδο της εξωτερικής θερμομόνωσης, εκτός ότι εξοικονομείτε χρήματα, αναβαθμίζετε κιόλας το κτίριο.

3) Με τις μονώσεις των τοίχων προστατεύετε το σπίτι σας από πολλούς κινδύνους και προβλήματα, εκτός από τη θερμοκρασία. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν οι τοίχοι σας μετά τη μόνωση θα είναι προστατευμένοι από μούχλες, υγρασία, ρωγμές, τις θερμοκρασιακές μεταβολές και γενικά από τις επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Καταχωρηση Μονωσεις Τοιχων


Όπως βλέπετε λοιπόν οι μονώσεις των τοίχων σας μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη στους ένοικους του σπιτιού, που δεν περιορίζονται μόνο στο οικονομικό σκέλος με την εξοικονόμηση χρημάτων. Μάλιστα αν ενδιαφέρεστε για μια πλήρη λύση μόνωσης του σπιτιού σας, καλό είναι να συνδυάσετε τις μονώσεις τοίχων με τις μονώσεις ταρατσών, ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θερμομόνωσης.

Αν λοιπόν θέλετε να λάβετε προσφορές από αξιόπιστα και αξιολογημένα συνεργεία για μονώσεις (Μονωσεις Τοιχων, Μονωσεις Ταρατσων, Μονωσεις Πυλωτης), πραγματοποιώντας την πληρέστερη έρευνα αγοράς, καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας στο myConstructor. Απλά πατήστε το κουμπί που ακολουθεί και συμπληρώστε κάποιες σύντομες ερωτήσεις, ώστε να καταχωρήσετε τη δική σας μόνωση ή μονώσεις, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Μόλις καταχωρήσετε το έργο σας θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από συνεργεία που έχουν ήδη αξιολογηθεί στις μονώσεις από προηγούμενους πελάτες όπως εσείς.

Καταχωρηση Μονωσεις Τοιχων

Αν βέβαια έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323